סרטון: איזון "רעילות" של דגנים עם תבלין הל
מרצה: אייל שפרינגר
בסרטון קצר זה מתוך אחת ההרצאות של אייל שפרינגר בקורס "לבחור בתזונה", אנו מרחיבים אודות רעיון הקיים ברפואות המסורתיות של שימוש בתבלינים לאיזון "רעילות" הקיימת במזונות נפוצים. במקרה זה מוצג השימוש בהל לאיזון מזונות מתקתקים כדגנים ופירות.
המחבר:
אייל שפרינגר, מייסד האתר, מטפל, מרצה וחוקר גישות טיפול מסורתיות. בעל תואר שני במחקר של רפואות מזרח אסיה. יוצר ומלמד את קורס התזונה למטפלים על פי שיטת TEF, ואת קורס "שירת הדם"-קורס ללימוד ניתוח בדיקות דם בגישה משולבת. ממחברי הספר בישולחיים – תזונה למטופלי סרטן.
מוזמנים להצטרף אלי בעמוד האינסטגרם ובקבוצת תזונה ורפואה מסורתית בפייסבוק או להאזין לי בפודקאסט "רפואה מהותנית" בערוצי ה Spotify וה YouTube
מוזמנים להצטרף אלי ל"זרם" וליהנות משפע של ידע עמוק ומשנה חיים בנושא תזונה ורפואה מסורתית.