מתכוני ממרחים מטבלים ורטבים
ממרחים ומטבלים הם אחת מאבני הפינה של מטבחים מסורתיים. בכל מקום בעולם קוראים להם בשם אחר: צ'אנטי, פסטו, סחוג, צ'ימיצ'ורי ועוד. ממרחים ומטבלים מאפשרים שילוב וריכוז הטעם של תבלינים כדי להשפיע על טעמה של המנה. בתחום הטיפול ממרחים מאפשרים צריכת תבלינים ומרכיבים בעלי תכונות רפואיות בצורה מרוכזת. אהה… וגם אפשר למרוח חלק מהם על הלחם.
ממרח אזוקי
פסטו נבטי חילבה
ממרח ארטישוק
רוטב טחינה עם מיסו
רוטב/ממרח בצל וטחינה
רוטב/ממרח קארי תאילנדי אדום
ריבת חבושים
רהיטה דלעת
מטבל סלק תפוח פיקנטי