סדנת בישול סיני עם צמחי מרפא

בהנחיית אייל שפרינגר

צמחי המרפא מהווים חלק בלתי נפרד מהבישול הסיני. שילוב צמחי המרפא בבישול שואב ממסורות דאואיסטיות, ממטבחי משפחות האצולה, מהמטבחים הכפריים וממסורות המנזרים. שילוב צמחי המרפא בבישול שימש את הסינים לאורך הדורות לצורך שמירה על בריאות וטיפוח החיים. הכרות עם צמחי המרפא המתאימים והדרכים לשלבם בבישול יכולה להוסיף נדבך נוסף למסגרת הטיפולית ולמטבח האישי של המשתתפים.

במהלך הסדנה הראשונה מסוגה בישראל, תינתן הרצאה בנושא של צמחי מרפא סיניים במטבח לצד התנסות פעילה בבישול מגוון מנות סיניות המבוססות על צמחים גולמיים. בסיום הסדנה תיערך ארוחה חגיגית לציון השנה הסינית החדשה.

הסדנה המיועדת למטפלים בלבד תתקיים במרכז ברא צמחים ביקנעם ביום שלישי, 19.2.19 החל משעה 16:00. לפרטים נוספים והרשמה, היכנסו לאתר ברא.

המרצה:
אייל שפרינגר :Dip.Ac & C.H מטפל ברפואה סינית, מייסד אתר ושיטת TEF לתזונה מסורתית. מנהל קליני של המרכז לרפואה משולבת משלימה למטופלי סרטן בבית החולים איכילוב. מנחה קורס התמחות למטפלים בתזונה סינית-מאקרוביוטית וממחברי הספר בישולחיים.

 

מומלצי החודש