הרצאה: לתקן עם קטניות
מרצה: אייל שפרינגר
גם אם קלקלתם, לעיתים אפשר גם לתקן. לקטניות תפקיד משקם בעולם הטבע ובחקלאות, הן משיבות לקרקע חנקן ומשקמות קרקעות מדולדלות. בדומה לתפקידן בטבע, גם בתזונה לקטניות תפקיד משקם: הן מהוות מרכיב מזון חיוני בתהליכי החלמה, ריפוי או ניקוי. לקטניות השפעות מגוונות על משק הנוזלים של הגוף, המאזן ההורמונלי, בריאות המעי הגס, הלב וכלי הדם והשפעה המשלבת הזנה של הגוף במרכבי מזון ייחודיים לצד יכולת לסייע בתהליכי ניקוי של הגוף וסתירת רעלנים סביבתיים ופנימיים.
למרות תכונותיהן הנפלאות, אכילת קטניות איננה מתאימה לכל אדם (לפחות על פי הרפואות המסורתיות), ויש לדעת כמה לצרוך מהן, איזו מהן לבחור בהתאם למבנה האדם ולמצב הרפואי וכיצד יש לעבד אותן כדי לנטרל השפעות שליליות הטמונות בהן. לכן, אם תמיד תהיתן האם קטניות מתאימות לכן, או שאינכן בטוחות כיצד לפגוש את המזון הזה בצלחת, ההרצאה הזו היא בשבילכן.
כמו תמיד ההרצאה מלווה בארוחת ערב קלה בהתאם לנושא.
פרטים:
מועד: 16.8.19, יום ו' בבוקר בשעות 9:00-12:00
מיקום: גוש דן, המיקום יימסר לנירשמים
עלות: 250 ₪ למפגש
להרשמה, צרו קשר במייל [email protected] או בהודעת טקסט ל0523904332
על המרצה:
אייל שפרינגר, מייסד אתר ושיטת TEF לתזונה ורפואה מסורתית ומנחה קורס המטפלים בשיטה, מנהל המרכז לרפואה משולבת משלימה למטופלי סרטן בבית החולים איכילוב וממחברי הספר "בישולחיים".