מתכונים שמתאימים לארוחת בוקר או כחטיפים
זה קצת מהפכני, אבל לפני הכל מרקים הם אפשרות מצויינת לארוחת הבוקר: קלים, מחזירים נוזלים לגוף שהתייבש בלילה, וקל לחמם אותם.
רוב מתכוני הקציצות יכולים לשמש כאפשרות טובה לבוקר וגם כחטיף. מכינים כמות גדולה מבעוד מועד, מקפיאים, וניתן לחמם ולהגיש כשצריך.
רעיונות נוספים:
מעדן בטטה מתוקה וגהי – התחלה מתוקה ומרגיעה ליום דרמטי
דייסת זום – מתכון תימני עם היוגורט שנישאר לכם במקרר
דייסת קוקו – לחיזוק כללי, אפשר להכין כמות ואז לחמם קצת כל בוקר
דייסת קוקו דוחן – לחיזוק וייבוש
דייסת טף: מוק – דייסה מחזקת ומזינה, מתאימה במיוחד לאנמיים
ממליגה בסיסית – דייסת תירס המתאימה לקיץ
חלב שקדים – למי שרק רוצה לשתות
יוגורט זרעים – קצת יותר כבד, יכול להיות גם כתוספת לדייסה
דייסת דוחן עם שיבולת שועל – דייסה אבל עם איזון בין לחות ויובש
פוהה- מנת פתיתי אורז קלילה בסגנון הודי
חביתת ירק בסיסית
פריטדה-חביתת ירק – זו בעצם פשטידה ללא תנור.
כדורי אורז – מזון המסעות של היפנים
כיסוני כוסמין – קצת יותר מורכב להכנה. קל לאיכסון ולנשיאה. משביע (אך קצת משמין)
דייסת קונג'י -ארוחת בוקר של כמיליארד סיניים
קציצות גזר – קל לקחת מחוץ לבית
קציצות קישואים – כנ"ל
אפשרות נוספת היא להכין מתוך מתכוני הממרחים שלנו, ולמרוח אותם על לחם שאור תוצרת בית או קנוי או על אינג'רה.
מוזמנים לחזור לדף המתכונים הראשי